WAT DOEN WIJ?


VisSpecialist Almelo uit Katwijk is sinds 1976 dé leverancier van visproducten voor o.a. de Foodservice en maaltijdproducenten. Wat op het Almeloplein in Den Haag begon als een viswinkel is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat verse, gebakken en gepocheerde vis en overige visproducten levert in heel Nederland en kan inspringen op alle wensen van de klant.

Vanuit onze fabriek in Katwijk leveren wij dagelijks op maat gemaakte producten aan diverse totaalleveranciers en rechtstreeks aan de afnemer. De visproducten van VisSpecialist Almelo zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Fileren, portioneren, bakken en pocheren gebeurt bij ons in eigen beheer. Zodoende kunnen wij altijd leveren wat ú van ons vraagt.

Onze vis kopen wij in op verschillende visafslagen in Nederland, Denemarken, België en Frankrijk. Het importeren van vis doet VisSpecialist Almelo al tientallen jaren uit alle uithoeken van de wereld. Van Thailand tot Alaska en van Noorwegen tot Namibië. Deze vis wordt voor ons verwerkt in de modernste fabrieken volgens de door ons aangeleverde specificaties.

Productontwikkeling, innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen binnen onze organisatie. VisSpecialist Almelo is zowel MSC- als ASC-gecertificeerd en levert duurzame vis. De veiligheid van onze producten wordt gegarandeerd door onze FSSC22000 certificering.

Wij leveren visproducten voor verschillende kook- en regenereersystemen. Onze verse en gebakken producten draagt de merknaam VisSpecialist Almelo, gepocheerde en convenience producten het label KookVers, diepvriesproducten VriesVers, gerookte en gestoomde producten RookVers.

De toenemende behoefte aan convenience heeft bij ons geresulteerd in een gloednieuwe convenience-afdeling met de meest geavanceerde productieapparatuur. VisSpecialist Almelo heeft een elektronische sorteermachine, zodat wij op vaste sorteringen kunnen leveren.

Heeft u een eigen recept? VisSpecialist Almelo kan het voor u maken.

 

Kijkje in ons vrieshuis


 Diverse gegaarde producten

VisSpecialist Almelo in Katwijk


 

Machinaal portioneren van vis


 

Bakproces op de bakafdeling


 


Sorteermachine gebakken vis


 

Verpakken


 

Orderpicken