GEMARINEERD

Voor op de BBQ of voor in de oven hebben we nieuwe producten ontwikkeld deze worden geleverd in een aluminium bakje welke u direct in de oven of op de BBQ kunt plaatsen.

 

  Zalmfilet, gemarineerd
Verkregen uit het mooiste stuk van de zalm namelijk het middelste gedeelte van verse zalm. Gemarineerd met een lichtrode marinade met oregano, tijm en knoflook. Aangeboden in een sortering van 140-160 gram. De door ons gebruikte marinade zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen, E-nummers of declarabele allergenen.

 

  Kabeljauw, gemarineerd
Gemaakt uit verse kabeljauwfilet in een transparante marinade met een mooie tekening van peterselie en paprika. Aangeboden in een sortering van 140-160 gram. De door ons gebruikte marinade zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen, E-nummers of declarabele allergenen.

 

 

   Pangasius, gemarineerd
Pangasius heeft een neutrale smaak. Door het toepassen van deze marinade wordt de pangasius een smakelijke sensatie. De pangasius verkopen we in aluminium bakjes, als ook diepvries per 2 verpakt in vacuüm met een totaal gewicht van 140-160 gram. Uitstekend te bereiden in een oven, koekenpan of zelfs in de magnetron. Een zeer vernieuwend en verassend product.

 

 

  Garnalen gemarineerd 2 stuks
Een heerlijke garnalen spies met een transparante marinade en met een mooi tekening van peterselie en paprika. Het totaal gewicht van dit product is 110gram. Naast deze gemarineerde variant verkopen wij ook diverse soorten en gewichten garnalen en garnalen spiesen naturel diepvries. Een makkelijk en een snel te bereiden product.

 

 

Bovenstaande producten worden verkocht in een gesealde platic schaal geseald met topfolie. Deze producten hebben een THT van 6 dagen, vanaf productie. Naast deze gemarineerde producten verkoopt Vishandel Almelo natuurlijk nog veel meer specialiteiten voor op de BBQ of voor uw roerbakgerechten.

Voor meer informatie over ons gemarineerd of BBQ assortiment en overige vragen, kunt u ons bereiken via 'Contact'.