GEMARINEERD

Voor op de BBQ of voor in de oven hebben we nieuwe producten ontwikkeld. Deze worden geleverd in een aluminium bakje wat u direct in de oven of op de BBQ kunt plaatsen.

 

Zalmfilet, gemarineerd
Verkregen uit het mooiste stuk van de zalm, namelijk het middelste gedeelte van verse zalm. Gemarineerd met een lichtrode marinade met oregano, tijm en knoflook. Aangeboden in een sortering van 140-160 gram. De door ons gebruikte marinades zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen, E-nummers of declarabele allergenen.

 


Kabeljauw, gemarineerd

Gemaakt uit verse kabeljauwfilet in een transparante marinade met een mooie tekening van peterselie en paprika. Aangeboden in een sortering van 140-160 gram. De door ons gebruikte marinades zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen, E-nummers of declarabele allergenen.

 

 Garnalen gemarineerd 2 stuks

Een heerlijke garnalenspies met een transparante marinade en met een mooie tekening van peterselie en paprika. Het totaalgewicht van dit product is 110 gram. Naast deze gemarineerde variant verkopen wij ook diverse soorten en gewichten garnalen en garnalenspiesen naturel diepvries. Een makkelijk en snel te bereiden product.

 

 Bovenstaande producten worden verkocht in een plastic schaal geseald met topfolie. Deze producten hebben een THT van 6 dagen, vanaf productie. Naast deze gemarineerde producten verkoopt VisSpecialist Almelo natuurlijk nog veel meer specialiteiten voor op de BBQ of voor uw roerbakgerechten.

Voor meer informatie over ons gemarineerde of BBQ assortiment en overige vragen, kunt u ons bereiken via 'Contact'.