NIEUW IN ASSORTIMENT!

Gemarineerde producten

 De gemarineerde producten zijn doordat ze geleverd worden in een aluminium bakje makelijk in de oven en op de BBQ. Ze zijn er in 4 variaties.

KLIK HIER voor de 4 variaties 

Trio van de zee

De trio van de zee is een mooi stukje zalm met daarop scholfilet, afgewerkt met twee grote garnalen. Product is makelijk te regenereren en zowel vers gegaard als diepvries leverbaar

 


 

Crunchy Concept

Het Crunchy Concept heeft een heerlijke gepaneerde krokante panade. Wij leveren deze als een lekkerbek en als een visfilet met 3 overheerlijke vullingen van mosterd en honing, cream en cheese of tomaat en ui. Zowel de lekkerbek als de visfilet leveren wij in de gewichtsklasse 80-100 gram per stuk als afgebakken product. Diepvries als voorgebakken product gewichtsklasse 100 gram. Geschikt voor elk regenereersysteem.

 


 

Delight Concept

Het Delight Concept heeft een panade die bijna onzichtbaar is. Daardoor bevat dit product minder vet. De panga Delight heeft het ASC keurmerk waardoor dit product bijdraagt aan een verantwoorde kweek. De panga Delight is verkrijgbaar in de smaken Lemon, Oriental en naturel.
De scholfilet Delight is leverbaar met de smaak Lemon. De panga en scholfilet zijn gebakken in diverse gewichten leverbaar. Diepvries leverbaar als voorgebakken en gebakken produkt.

 

 


      Zalm tartaartje

Tataar gemaakt van de mooiste filets van de Atlantische zalm.
De zalm word direct na het fileren gesneden en tot tartaar verwerkt. De tartaar wordt aangemaakt met een heerlijke dressing. Na ontdooien consumptie gereed.
Doos 20 x 80 gram

Voor meer informatie over bovenstaande produkten kunt u ons bereiken via 'Contact'