CERTIFICERINGEN

MSC
Vishandel Almelo vindt duurzaamheid van onschatbare waarde. Het MSC (Marine Stewardship Council) is een onafhankelijke non-profit organisatie die zich wereldwijd inzet om van de vismarkt een geheel duurzame vismarkt te maken. Het MSC-certificaat laat zien dat Vishandel Almelo er alles aan doet om duurzaam en verantwoord te produceren. Hieronder kunt u het MSC-certificaat downloaden.

Download ons MSC-Certificaat

 

 ASC
Wat voor wild gevangen vis het MSC-keurmerk is, is voor gekweekte vis het ASC-keurmerk. Het ASC (Aquaculture Stewardship Council) biedt richtlijnen voor een verantwoorde productie van gekweekte vis. Vishandel Almelo is constant op zoek naar het beste voor zijn afnemer en het ASC-certificaat is hier een bevestiging van. Hieronder kunt u het ASC-certificaat downloaden.

Download ons ASC-Certificaat

 

FSSC22000
Vishandel Almelo loopt voorop als het gaat om kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne en voldoet aan de FSSC22000 certificering. Het BRC (British Retail Consortium) is opgericht door retailers in Groot-Brittannië om richtlijnen op te stellen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid binnen voedselverwerkende bedrijven. Een eis voor grote spelers in de voedselbranche. Hieronder kunt u het FSSC22000-certificaat downloaden.

Download ons FSSC22000-Certificaat 


 

DUPAN

De stichting Duurzame Palingsector Nederland (DUPAN) zet zich met gerichte en natuurvriendelijke acties in om de aalstand in Nederland weer op pijl te krijgen. Nederlandse palingvissers, viskwekers en palingverwerkers werken samen voor het behoud van de paling. Vishandel Almelo heeft de DUPAN-licentie en wil zo bijdragen aan een duurzamere aalstand.