LINKS

PS in foodservice
Handige links om alles te weten te komen over vis, wat u er mee kunt doen, waar de vis gevangen wordt, productinformatie en waar evenementen omtrent vis plaatsvinden. Klik op de plaatjes om op de gewenste site te komen. Al onze productinformatie brengen wij onder in PS in foodservice dé centrale plek voor productinformatie. Hier kunt u zoeken naar nieuwe en reeds bestaande producten met de daarbij behorende specificaties, tips en bereidingsadviezen.

Producten VisSpecialist Almelo

 VISBUREAU
Bij het Nederlands Visbureau vindt u alles op het gebied van het versterken van het imago van vis-, schaal- en schelpdieren in de Nederlandse vissector. 
Ook kunt u hier een PDF downloaden van Seizoenen vis, schaal- en schelpdieren waarop staat vermeld wanneer een vis uit de Noordzee wel of beter niet gegeten kan worden. 

 VISRECEPTEN
Visrecepten is een initiatief van het Nederlands Visbureau en biedt u de lekkerste visrecepten. Ook vindt u er antwoord op al uw vragen over vis.

 

 DUPAN
De stichting Duurzame Palingsector Nederland (DUPAN) zet zich met gerichte en natuurvriendelijke acties in om de aalstand in Nederland weer op pijl te krijgen. Nederlandse palingvissers, viskwekers en palingverwerkers werken samen voor het behoud van de paling. VisSpecialist Almelo heeft de DUPAN-licentie en wil zo bijdragen aan een duurzamere aalstand.