WAT DOEN WIJ?


Vishandel Almelo uit Katwijk aan Zee is sinds 1976 dé leverancier van visproducten voor de institutionele zorg, bedrijfsrestaurants, maaltijdproducenten, groothoreca en groothandel. Wat op het Almeloplein in Den Haag begon als een viswinkel is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat verse, gebakken en gepocheerde vis en overige visproducten levert in heel Nederland en kan inspringen op alle wensen van de klant.

Vanuit onze fabriek in Katwijk leveren wij dagelijks op maat gemaakte producten aan diverse totaalleveranciers, zoals Deli XL, Distrivers, Huuskes, TotaalVERS en rechtstreeks aan de afnemer. De visproducten van Vishandel Almelo zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Fileren, portioneren, bakken en pocheren gebeurt bij ons in eigen beheer. Zodoende kunnen wij altijd leveren wat ú van ons vraagt.

Onze vis kopen wij in op verschillende visafslagen in Nederland, Denemarken, België en Frankrijk. Het importeren van vis doet Vishandel Almelo al tientallen jaren uit alle uithoeken van de wereld. Van Thailand tot Alaska en van Noorwegen tot Namibië. Deze vis wordt voor ons verwerkt in de modernste fabrieken met de door ons aangeleverde specificaties.

Productontwikkeling, innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen binnen onze organisatie. Vishandel Almelo is zowel MSC- als ASC-gecertificeerd en levert duurzame vis. De veiligheid van onze producten wordt gegarandeerd door onze FSSC22000 certificering.

Wij leveren visproducten voor verschillende kook- en regenereersystemen. Onze verse en gebakken producten draagt de merknaam Vishandel Almelo, gepocheerde en convenience producten het label KookVers, diepvriesproducten VriesVers, gerookte en gestoomde producten RookVers.

De toenemende behoefte aan convenience heeft bij ons geresulteerd in een gloednieuwe convenience-afdeling met de meest geavanceerde productieapparatuur. Vishandel Almelo heeft een elektronische sorteermachine, zodat wij op vaste sorteringen kunnen leveren.

Heeft u een eigen recept? Vishandel Almelo kan het voor u maken.

 

Kijkje in ons vrieshuis


 Diverse gegaarde producten

Vishandel Almelo in Katwijk


 

Machinaal portioneren van vis


 

Bakproces op de bakafdeling


 


Sorteermachine gebakken vis


 

Verpakken


 

Orderpicken